Anna O

Matthew Blake, 2024, Innbundet, Bokmål
Guro Dimmen (Oversetter)

Årets thriller: Et mørkt, kronglete og sjokkerende mysterium om en ung kvinne som begår et dobbeltdrap mens hun går i søvne.

Les også: «Anna O» er en global thrillersensasjon: Les åpningen her og bli hekta

449,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
... en velskrevet og spennende psykologisk thriller rettet mot intellektuelt orienterte lesere.
Marit Egaas, Stavanger Aftenblad
Blake skriver godt. Det er en fryd å lese hans til tider sofistikerte språklige vendinger.
Elin Brend Bjørhei, VG

Omtale

Thrilleren som vil vekke hele landet.

Hva om marerittene dine er ekte minner?

Matthew Blakes verdenssensasjon Anna O er blitt kalt «Tornerose møter Den tause pasienten». Den psykologiske thrilleren er solgt til hele 30 land og er et mørkt, snedig, originalt og sjokkerende mysterium om en ung kvinne som begår et dobbeltdrap i søvne.

Anna O-saken blir den kalt: Den tragiske hendelsen om en ung kvinne som blir funnet sovende med en blodig kjøkkenkniv ved siden av seg. I hytta ved siden av ligger to av hennes beste venner, knivstukket. Da de dør av skadene, mistenkes Anna for å ha drept dem. Men Anna forblir i en sovende tilstand og får ikke forsvart for seg. Tilstanden hennes blir kalt resignasjonssyndrom. Dr. Prince, som er ekspert på søvnrelaterte forbrytelser og drap, blir tilkalt. Han blir ansett som den eneste som kan klare å vekke henne. Prince må til bunns i hvem Anna er; er hun en sovende morder – eller en syndebukk, forsvarsløs og uskyldig?

Anna O er uhyre fengslende, skremmende og interessant – og med tidenes twist. Boka vil trolig endre dine oppfatninger om søvn og drømmer, for alltid.