Barnehagestart

Oda Weider-Krog, 2024, Innbundet, Bokmål
Victoria Sandøy (Illustratør)

MÅNEDENS BOK - juni

  • Alt barn og voksne lurer på om å begynne i barnehagen!
  • Oda Weider-Krog er utdannet pedagog og driver podkasten «Familieliv», med over 30 000 lyttere hver måned. Weider-Krogh møter ferske barnehageforeldre med både forståelse, omsorg og oppmuntring i denne boka.
  • Nydelig illustrert av internasjonalt anerkjente Victoria Sandøy. Tegningene er varme og imøtekommende, og lar barna selv utforske barnehagens områder både inne og ute.

Les også: «Barnehagestart» er en håndbok til alle som skal begynne i barnehagen

349,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Håndbok for barnehagestartere og deres foreldre!

Å begynne i barnehagen er en stor omveltning, og både barn og voksne skal venne seg til en helt ny hverdag. Det er så mye spennende å oppleve, og så mange nye ansikter man skal møte! Men hva gjør man i barnehagen? Hva trenger man i garderoben? Hvilke leker og aktiviteter kan man glede seg til? Og hvorfor må egentlig de voksne gå på jobben?

Barnehagestart er gjennomillustrert , med fokus på forenklet språk og engasjerende tegninger. Boka har som formål å gi de yngste barna et barnehage-relatert ordforråd og en begynnende forståelse av hva det vil si å begynne i barnehagen. Tegningene er varme og imøtekommende, og lar barna selv utforske barnehagens områder både inne og ute.

Oda Weider-Krog er utdannet pedagog og driver podkasten «Familieliv», med over 30 000 lyttere hver måned. Hun møter ferske barnehageforeldre med både forståelse, omsorg og oppmuntring i denne boka. Nydelig illustrert av internasjonalt anerkjente Victoria Sandøy.