Bestemors minnebok

Red., 2022, Innbundet, Bokmål
299,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Et minne for livet, en gavebok for hele familien! Bestemors minnebok er gaven du gir til bestemor, som hun kan fylle ut og gi tilbake til barn, barnebarn og familie. Hele familien får en minnebok for livet, til glede for både barnebarn og voksne. En perfekt gave til farmor eller mormor!

Besteforeldre har et helt liv av minner, historier, perspektiver og innsikter. Dette er ikke bare interessant å høre om, men kan knytte generasjonene sammen og la barn og barnebarn oppdage hvor de kommer fra. Denne boka hjelper til med å grave fram de viktigste historiene, som gir et innblikk i besteforeldrenes liv. Hvor kommer de fra? Hva gjorde de? Hva tenkte de om framtiden da de var unge? Hva tenker de nå? Boka innbyr til å reflektere og åpne seg. Oppgavene og spørsmålene er laget for å få fram minner, personlige innsikter, og gi et bedre grunnlag for besteforeldrene til å knytte seg enda tettere til barnebarn og barn.

Hva likte bestemor å gjøre som barn, og hva liker hun best nå? Hvis bestemor kunne levd én dag om igjen, hvilken skulle det vært? Hva er det modigste hun har gjort - og det morsomste? Hva er det første hun husker? Gikk hun i barnehagen? Hadde hun noe kallenavn da hun var barn? Hadde hun noen bestevenner? Hva lekte de? Når ble hun forelsket? Hvilke steder har hun bodd - hvor likte hun seg best? Hva husker hun best om foreldrene sine? Hva var det morsomste de gjorde sammen? Hva liker hun best å gjøre nå? Hva husker hun best av besteforeldrene sine?

Bestemors minnebok blir som en samling gode samtaler. Om barndomsminner, ungdom, livet nå og framtiden. Denne gaveboka fortsetter å gi, år etter år, og den kan tas vare på i generasjoner. Perfekt for alle bestemødre, enten de er 60, 70 eller 110! Passer naturligvis også til oldemødre. Perfekt julegave eller bursdagsgave, som knytter familien enda tettere sammen.

Minnebøker er et stort internasjonalt fenomen, og denne boka er utviklet i Norge og tilpasset norske forhold. Ta vare på minnene mellom to permer!

Se også Bestefars minnebok, som passer til farfar og morfar!