Brennende jenter

C.J. Tudor, 2022, Innbundet, Bokmål
Guro Dimmen (Oversetter)
399,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Å avdekke sannheten kan være dødelig i en landsby med en blodig fortid, hvor alle har noe å skjule og ingen stoler på en utenforstående.

En ukonvensjonell prest møter den mørke fortiden til en avsidesliggende landsby hjemsøkt av død og forsvinning i denne eksplosive og urovekkende thrilleren fra den anerkjente forfatteren av Krittmannen.

En mørk historie henger over Chapel Croft. For fem hundre år siden ble protestantiske martyrer forrådt - deretter brent. For tretti år siden forsvant to tenåringsjenter sporløst. Og for noen uker siden hengte presten i den lokale menigheten seg i kirkeskipet.

Pastor Jack Brooks, aleneforelder med en fjorten år gammel datter, ankommer landsbyen i håp om en ny start. I stedet finner Jack en by som er full av konspirasjoner og hemmeligheter, og blir møtt med en advarende lapp: «Men det er ingenting som er tildekket som ikke vil bli avslørt, og skjult som ikke vil bli kjent.»

Jo mer Jack og datteren, Flo, utforsker byen og blir kjent med de merkelige innbyggerne, jo dypere blir de trukket inn i de eldgamle konfliktene og mysteriene.