Christers Italia

Christer Rødseth, 2024, Innbundet, Bokmål

MÅNEDENS BOK - April

Lær å lage det beste fra det italienske kjøkken med Christer Rødseth. Enkelt forklart med en smittende entusiasme.

  • Oppskriftene er i all hovedsak laget med råvarer du finner i den lokale dagligvaren – så du enkelt kan gjenskape noen av de herlige smakene på ditt eget kjøkken. 
  • Christer er kjøkkensjef på Vaaghals Oslo, tidligere kaptein på kokkelandslaget og ble for alvor kjent som deltaker i Farmen på TV2.  For tiden er han fast kokk på God Morgen Norge på TV2.
449,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Lær å lage fristende italienske retter med Christer Rødseth! Med stor matglede og iver etter å lære bort kokkekunsten, har han blitt en yndling blant det norske folk. Italia er favorittferielandet og med seg hjem har Christer tatt med seg minnene, luktene og smakene, og laget sin vri på maten. Og nå vil han dele sin pasjon for det italienske kjøkken med deg! Enkelt forklart, og med en smittende entusiasme.

Oppskriftene er i all hovedsak laget med råvarer du finner i den lokale dagligvaren – så du enkelt kan gjenskape noen av de herlige smakene på ditt eget kjøkken. Pasta, pizza, risotto, mettende salater, ja italiensk hverdagsmat, og selvsagt mange gode Chris-triks, som løfter maten til nye høyder. Lag feriestemningen hjemme nå!