Deilige buketter fra egen hage

Finn Schjøll, 2023, Innbundet, Bokmål
479,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Hele Norges blomster-Finn tar deg med ut i egen hage, og deler sine beste råd og tips fra et langt blomsterliv. Du får oppskrifter, ideer og inspirasjon til vakre, imponerende buketter du enkelt kan lage selv – av blomster og vekster fra hagen og naturen rundt deg. Du lærer hvilke blomster, planter og fargekombinasjoner det er smart å ha i hagen – uansett om det er vår, sommer, høst eller vinter. Gjennom boken blir du også gjort oppmerksom på en rekke fantastiske, ville vekster som du kanskje ikke har lagt merke til før, men som på 1-2-3 kan bli til eventyrlige buketter. «Du kan lage fine ting med nesten ingenting», er Finns motto.

I Deilige buketter fra egen hage bugner det av inspirasjon til hvordan du kan sette sammen både klassiske og moderne buketter og dekorasjoner på din egen måte, i din egen hage, i ditt eget hjem og til dine egne bord. I tillegg får du Finn Schjølls beste tips til enkelt stell og vedlikehold av hagen: fra såing og planting til og gjødsling og vanning. Bonusen er at hagen alltid vil se flott ut, med minimal innsats.

Bokens kapitler er fotografert og skrevet etter årstidene. Dette er en bok du vil ta frem og bla i året rundt, år etter år. Sanselige og detaljrike bilder, i tillegg til gode råd og enkelt forklarte fremgangsmåter, gjør dette til en coffe table-bok og bruksbok i ett.

Deilige buketter fra egen hage er både for deg som ønsker å gjøre det enkelt, men også for deg som vil skape noe mer avansert. Boken er for alle oss som setter pris på å ha det vakkert rundt oss, og som liker å dekorere hjemme, ta med blomster som gave og å pynte til både hverdag og fest.