Eventyrlige dyr

Hvorfor gjør dyrene så mye rart?

Hanna Nyborg Støstad, 2022, Innbundet, Bokmål
Simon Dahle Nyhus (Illustratør)

En sprudlende og innholdsrik sakprosabok for 6-12-åringer. En bildebok som tar deg med ut i naturen, en høytlesningsbok for familien, og et fint supplement til faglitteraturen i skolen.

329,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

En vakker og kunnskapsfylt bok om evolusjon for barn

En øgle som flyr, en edderkopp som danser, en reke som knipser. I dyreverdenen er det mange raringer! Hvorfor gjør de så mye rart – og hvordan har de fått alle de fantastiske egenskapene? I Eventyrlige dyr kan du lese om hvordan evolusjonen fungerer – og hvordan den har gitt oss dyr med de merkeligste og mest fascinerende egenskaper!

Ved hjelp av fascinerende eksempler fra dyreverdenen, viser biolog Hanna Nyborg Støstad oss hvordan evolusjonen virker.

Eventyrlige dyr er en sprudlende og innholdsrik sakprosabok for 6-12-åringer. En bildebok som tar deg med ut i naturen, en høytlesningsbok for familien, og et fint supplement til faglitteraturen i skolen. Rett og slett en vakker og lærerik bok som vekker både nysgjerrighet og naturglede.

Illustratør Simon Dahle Nyhus viser oss dyrene slik de er, der de er – på en sånn måte at vi føler at vi er der med dem.

Eventyrlige dyr er evolusjon gjort forståelig på en lettlest og morsom måte.

Eventyrlige dyr er en kjempefin bok for barn som er glade i og nysgjerrige på naturen. Aller mest fordi den handler om evolusjon, som er noe alle burde kunne mer om og der det har manglet gode bøker.
Lene Liebe Delsett, paleontolog