Farvel, depresjon

Hvordan hjelpe og støtte en som er deprimert

Kristian Hall, 2022, Innbundet, Bokmål
399,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

«En konkret, oversiktlig og (livs)viktig bok om depresjon som jeg skulle ønske at jeg hadde for 20 år siden.»
Else Kåss Furuseth, programleder (og pårørende)

En varm og praktisk bok om depresjon for deg som vil hjelpe

Hvordan hjelpe en som er deprimert til å få det bedre? Farvel, depresjon er en inspirerende, praktisk og varm bok som gir deg kunnskapen og verktøyene du trenger.

Kristian Hall var deprimert i ti år. Den eneste grunnen til at han ikke tok livet sitt, var at han visste hvor stor sorg han ville påføre søsteren og moren sin. Han mente selv at han aldri ville få det bedre, og avslo alle tilbud om hjelp. Men gjennom terapi, egeninnsats og nærstående som aldri ga opp, ble han helt frisk. Nå har han skrevet en bok for alle som vil hjelpe og støtte ved depresjon.

Depresjon er dypest sett stillstand i mørket, sier forfatteren. For å komme ut av depresjonen trenger man det motsatte av stillstand, nemlig bevegelse. Ta den syke i hånden og legg ut på en billedlig talt helbredende gåtur, ut av lidelsen, mot et stadig bedre liv!

Farvel, depresjon er tuftet på Halls egen historie og erfaringene til de mange menneskene han har hjulpet til et bedre liv. Den er full av personlige historier, gode råd og virksomme verktøy for deg som vil hjelpe en datter eller sønn, mor eller far, ektefelle, kjæreste eller venn.

I boka får du kunnskap om

  • hva en depresjon er, og hvordan den kan oppdages
  • hvordan snakke om det som er vanskelig
  • hvordan navigere i helsevesenet
  • hvordan forebygge depresjon
  • 10 steg til et bedre liv
Kristian Hall har tidligere skrevet bestselgeren Glad igjen!, som har hjulpet mange til å få et bedre liv.