Fisken på disken

Om å ta valg

Anita Krohn Traaseth, 2021, Innbundet, Bokmål

I Fisken på disken møter vi en mer erfaren leder og hennes refleksjoner rundt tiden vi lever i, meningen med å lede endring, og valgene hun har tatt. 

Les også: Om fisker, prestegårder,ansvar og valg. En samtale med Anita Krohn Traaseth.

399,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Denne boken er en oppfølger til næringslivsleder og forfatter Anita Krohn Traaseths bestselger Godt nok for de svina (2014), som handlet om barndom og oppvekst, de første arbeidsårene og veien til lederansvar.

I Fisken på disken møter vi en mer erfaren leder og hennes refleksjoner rundt tiden vi lever i, meningen med å lede endring, og valgene hun har tatt. Hun gir innblikk i hvor hun henter energi, og hvorfor hun mener at det av og til er viktig å gjøre ting du aldri hadde forestilt deg at du kom til å gjøre.

Vi blir med Krohn Traaseth på et krevende endringsoppdrag i Innovasjon Norge i 2014–2019. Årene som på mange måter var opptakten til den største omstillingen av norsk økonomi i nyere tid. Med utgangspunkt i egne erfaringer skriver hun innsiktsfullt om hvor viktig det er å ta opp ting selv om det er vanskelig og risikofylt, å stå for noe, sette grenser, og ta konsekvensene som måtte komme. For det blir aldri godt nok, blir det vel?