Genserstrikk

Praktfulle gensere i mykt ullgarn

Nina Granlund Sæther, 2024, Innbundet, Bokmål
429,–
Forventes i salg 02.09.2024

Omtale

24 oppskrifter på gensere i mykt ullgarn, i friske og avdempede toner med varierende mønstre, fasonger og strikketeknikker.

Ikke bare lærer du å strikke praktfulle gensere, du lærer også mye om det å strikke, som å legge opp og ut, felle og ulike teknikker for å lage ermer og halsavslutninger. QR-koder viser til små filmer som viser deg hvordan. I tillegg til mønsterbeskrivelser og -diagrammer inneholder Genserstrikk fyldige sider med tips, råd og veildning om garn, farger og redskaper, hvordan feste tråder og plukke opp masker, og etterbehandle ferdige plagg.

Genserstrikk har en tydelig pedagogisk vinkling og progresjon der plaggene er samlet i hovedkapitler etter teknikk, fra det enkle til det noe mer krevende.

Du som er nybegynner med pinner og garn får den veiledningen du trenger for å bli en strikker. Du som er en erfaren strikker, vil kunne få ny inspirasjon og finstemme kunnskapen din fra forfatterens imponerende strikkeunivers.

Nina Granlund Sæther er utdannet faglærer i forming og jobber som journalist og ansvarlig redaktør for Hus & Bolig. Hun har skrevet en rekke bøker om strikking og annet håndarbeid, flere av dem er utgitt i andre land, og hun leverer også design til ukepressen. I tillegg er hun er en etterspurt foredragsholder.