Glemt på en søndag

Valérie Perrin, 2024, Ebok, Bokmål, EPUB
449,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

«En original og sjarmerende heltinne, et overraskende univers, en historieforteller med stort talent.» Nathalie Dupuis, Elle

Justine er 21 år gammel og har bodd sammen med besteforeldrene og fetteren Jules helt siden foreldrene døde. Hun jobber på et eldresenter og bruker mye av dagen på å høre på fortellingene til pasientene.

Hun kommer særlig tett på den nesten 100 år gamle Hélène, en elegant dame som alltid har drømt om å lære å lese. De to kvinnene åpner seg stadig mer for hverandre. Mens Justine hjelper Hélène med å bearbeide minner om både kjærlighet og krig, oppfordrer Hélène Justine til å ta et oppgjør med fortidens hemmeligheter, og til å takle hennes livs store tap.

En dag mottar eldresenteret en mystisk telefonsamtale med en sjokkerende avsløring, og alt blir snudd på hodet.

***

Valérie Perrins debutbok er både humoristisk og nostalgisk, og handler om hvordan fortiden påvirker nåtiden, og hvordan uforløst kjærlighet kan skape dype arr.

«En vakker bok om minner og forvandling, båret fram av en følsom tekst.» Delphine Perras, L’Express styles

«En original og sjarmerende heltinne, et overraskende univers, en historieforteller med stort talent.» Nathalie Dupuis, Elle