Glukoserevolusjonen

Ta kontroll over blodsukkeret

Jessie Inchauspé, 2024, Heftet, Bokmål
Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)
229,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Har du lyst til å gå ned i vekt – samtidig som du vil spise den maten du elsker? Drømmer du om å bli kvitt godtesuget og å få energien tilbake? I Glukoserevolujonen – ta kontroll over blodsukkeret har forfatter og biokjemiker Jessie Inchauspé samlet geniale tips og enkle grep for å oppnå nettopp dette. Visste du at rekkefølgen på maten du spiser er helt avgjørende for blodsukkeret ditt? At du bør spise salaten først, at hvitt sukker gir mindre blodsukkerhopp enn honning, og at et karbohydrat ikke er et karbohydrat? I årevis har vi feilaktig fokusert på å redusere fett og kalorier i kosten, mens de egentlige synderne er maten som får blodsukkeret vårt til å løpe løpsk.

Dette og veldig mye annen ny og fascinerende forsking får du i Glukoserevolusjonen, enkelt og underholdende forklart gjennom lett forståelige grafer, fine illustrasjoner og gode og gjenkjennbare eksempler. Ikke siden A-HAs storhetstid vil du si a-ha så mange ganger, for dette er virkelig spennende og nyttig lesning som åpner opp for nye tanker og nye vaner rundt mat og egen helse. Her får du servert hacks, triks og revolusjonerende innsikt på hver eneste side, og den som trodde at karbohydrater og glukosemåling bare var for diabetikere, må tro om igjen. Kunnskap om blodsukkeret og hvordan du unngår store svingninger er noe ALLE har nytte og glede av. Blodsukkeret påvirker humøret ditt, vekta di, energinivået og risikoen for å utvikle ulike livsstilssykdommer.

Forfatter Jessie Inchauspé er kvinnen bak den svært populære instagramkontoen @glucosegodess, med godt over 1 million dedikerte følgere. Hennes store interesse for blodsukker og glukose begynte da hun dro til Silicon Valley for å utvikle en app som skulle gi folk kontroll over blodsukkeret sitt. Med seg selv som testperson gjorde hun en rekke spennende oppdagelser, og begynte å sette seg inn i og formidle blodsukkerets avgjørende betydning for den fysiske og psykiske helsa vår, både på kortere og lengre sikt. I Glukoserevolusjonen får du ikke bare ny kunnskap, men også en ny og spennende verktøykasse full av blodsukkerstabiliserende triks du kan ta med deg resten av livet.

Likte du Sjarmen med tarmen, vil du elske Glukoserevolusjonen! Boken er oversatt til hele 36 språk og har herjet bestselgerlistene i en rekke land. Nå er den endelig på norsk!

«Jessies enkle grep er geniale!»
Torkil Færø, lege og forfatter av Pulskuren

«En av de mest spennende bøkene jeg har lest! En must-read for alle som er interessert i helse.»
Annette B. Dragland, lege