Lise Finckenhagens mesterlige evne til å kombinere spennende smaker og til å formidle oppskriftene på en enkel og god måte, har gjort henne til en av landets mest folkekjære kokker. I denne boken finner du 130 av folkets favoritter – for første gang samlet mellom to permer. Her inspireres du til å lage velsmakende retter til alle ukens dager og anledninger – fra enkle halvtimesretter og gode grønne middager til fristende fredagskos og tradisjonelle søndagsklassikere. Og naturligvis er det ryddet rikelig med plass til Finckenhagens søte fristelser.
God mat hele uka
I boka inspireres du til å lage velskmakende retter til alle dagene i uka - fra enkle halvtimesretter og gode, grønne middager til fristende fredagskos og trasisjonelle søndagsklassikere. Og dessuten flere søte fristelser. Les også: Oppskrift på fårikål: Lise Finckenhagen vet hvordan det skal gjøres på Boktips.no
...utrolig mye spennende og fargerik mat.
Per A. Borglund, Mat fra Norge
Per A. Borglund, Mat fra Norge
Omtale
Forfatter(e)
Anmeldelser
Lise byr på nytelser fra mandag til søndag
«Lise byr på nytelser fra mandag til søndag ... God mat hele uka inneholder utrolig mye spennende og fargerik mat med inspirasjon fra hele verden.»
Per A. Borglund, Mat fra Norge