Grøsserne – Monsterblod

Grøsserne 3

R.L. Stine, 2023, Innbundet, Bokmål
Jørn Roeim (Oversetter)

Bestselgende serie for barn med sans for de ekstra spennende og overnaturlige historiene, og den opplagte gaven til nostalgikeren.

279,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Grøsserne er tilbake!

R.L. Stines populære serie Grøsserne har gitt barn og unge gåsehud og hjertebank i flere tiår. Nå kommer den endelig ut i ny drakt, til glede for nye lesere og gamle fans! Serien har utmerket seg både som bøker, filmer og TV-serier - ja, til og med som musikaler.

Monsterblod er den tredje frittstående boka i serien. Mot sin vilje må Evan være hos sin rare og litt skumle grandtante Kathryn mens foreldrene er bortreist. Sammen med venninnen Andy drar Evan til en lekebutikk, der de finner en støvete boks med noe som heter monsterblod.

I begynnelsen er det morsomt å leke med det klisne monsterblodet. Og Evans hund, Trigger, liker det så godt at han like godt spiser det!

Men så oppdager Evan at noe merkelig skjer med det grønne, slimete stoffet. Det vokser.

Og vokser …

Og vokser …

Og etter hvert vokser også monsterblodets appetitt på små og store som befinner seg i nærheten …

Gjør deg klar for en ny runde med skumle grøss i denne fantastiske serien!

Perfekte bøker for lesere med sans for de ekstra spennende og overnaturlige historiene, og den opplagte gaven til nostalgikeren. Passer for lesere i alderen 9 til 12 år, men også for de som interesserer seg for serier som Stranger things.