I skyggen av vinrankene

Julianne MacLean, 2022, Heftet, Bokmål
Ann-Magritt Sævold (Oversetter)
229,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

I skyggen av vinrankene av Julianne MacLean er en nydelig og fengende feelgoodfortelling om en kvinnes reise til de frodige vingårdene i Toscana – og de mystiske omstendighetene rundt en tragisk familiehemmelighet.

Hvis Fiona har lært noe i livet, er det hvordan man holder på en hemmelighet. Hun er den eneste som kjenner til din nå avdøde morens kjærlighetsaffære i Toscana tretti år tidligere, og hun er fast bestemt på å la det forbli slik … Helt til den dagen en advokat tar kontakt med henne med sjokkerende opplysninger: Hennes biologiske far er død, og hun har arvet en vingård i Toscana.

Fiona reiser til Italia, der hele familien blir sjokkert over å få vite om hennes eksistens og vil gjøre alt i sin makt for å bestride testamentet. Samtidig begynner hun å finne ut mer om det som skjedde med moren hennes mange år tidligere, og om faren hun aldri kjente.

I skyggen av vinrankene tar leseren med på en storslått reise i kjærlighet, hemmeligheter, offer og mot – og viktigst av alt: betydningen av familie.

“Denne fortellingen om familiehemmeligheter og betydningen av våre valg, med en fantastisk toscansk vingård som bakteppe!” Kristin Harmel, forfatter

“ ... en vakker bok som vil knuse hjertet ditt. Jeg kunne ikke legge den fra meg.” —Amanda Prowse, bestselgerforfatter