JUL

Halvor Bakke, 2024, Innbundet, Bokmål
479,–
Forventes i salg 10.09.2024

Omtale

JUL av Halvor Bakke og Berit Vildalen er din ultimate guide til en magisk og minneverdig julefeiring. Denne praktboken tar deg med på en eksklusiv tur inn i de private hjemmene og hyttene til to av Norges mest stilfulle personligheter. Hvert sted oser av julestemning på sitt eget unike vis, og det bugner av personlige juletradisjoner og kreative dekorasjoner som garantert vil inspirere deg.

Halvor og Berit deler sine beste tips og ideer til hvordan du kan pynte til jul, og ikke minst hvordan du skaper og viderefører dine egne juletradisjoner. Gjennom de vakre bildene i boken viser de hvordan julemagien kan vekkes til live i enhver setting. Enten du foretrekker å feire julen i byen eller i fredelige omgivelser på landet, tilbyr JUL noe for enhver smak og stil. Fra klassisk og elegant, til moderne og annerledes, finner du inspirasjon på hver side som vil berike din egen julefeiring.

La JUL med Halvor Bakke og Berit Vildalen bli en del av juleforberedelsene dine i år, og oppdag nye måter å bringe julegleden inn i hjemmet på. Denne boken er mer enn bare dekorasjon. Det er en invitasjon til å skape varige minner og feire juletiden med både stil og hjertevarme. Dette er boken du kommer til å hente frem igjen år etter år, og du vil alltid finne noe nytt å la deg inspirere av.

Halvor Bakke er Norges mest populære interiør- og møbeldesigner, og en inspirasjonskilde for hundretusenvis av nordmenn. Som programleder for tv-suksessen Eventyrlig oppussing, har han fengslet seere over hele landet med sin kreativitet og ekspertise. Som forfatter har han tidligere utgitt seks bøker.

Berit Vildalen er en norsk interiørstylist med erfaring fra en rekke spennende prosjekter og magasinartikler. Hun vil også opptre som stylist i kommende sesonger av «Eventyrlig oppussing», sammen med Halvor og resten av hans dyktige team.