Hopp til hovedinnhold

Karolines kjærlighet

Kim Leine, 2022, Innbundet, Bokmål

Karolines kjærlighet er første bind i trilogien om Karoline Blicher, en ambisiøs ung dansk politiker som er forsvarsattache i Russland når vi møter henne i 2013.

385,–
Veil. pris439,–Du sparer54,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Andre formater

  • Ebok297,–Bokmål, 2022
...en heftig lesefest
Joakim Tjøstheim, Dagbladet

Omtale

Karolines kjærlighet er en intens og spennende roman om maktspill og begjær, destruktive sannheter og forførende løgner – og faren med forbindelser til Russland i et Europa på randen av krig.

MOSKVA, 2013. Karoline Blicher er assisterende militærattache ved Danmarks ambassade. Ved neste valg er det forventet at hun vil ha en betydningsfull rolle i det fremtidsrettede paritet på høyresiden hennes far stiftet. I Moskva forelsker hun seg i den gåtefulle Mikhail Petrov, som viser seg å ha tilgang til Kremls innerste sirkler. Han lover å hjelpe henne til å toppen i dansk politikk …

KØBENHAVN, ET ÅR SENERE. Karolines ekskjæreste, den skandaliserte journalisten Jesper Skov, kommer på sporet av en dyster hemmelighet i den mektige Blicher-familien. Historien kan få karrieren hans tilbake på skinner, men få Karolines til å spore av. Da en viktig kilde blir funnet død, stilles han overfor valget om hva han er villig til å ofre for sannheten.

Flere bøker av Kim Leine

Etter åndemaneren

Etter åndemaneren

Grønlands-trilogien

Kim Leine

Innbundet
449,–
Dansk standard

Dansk standard

Kim Leine

Innbundet
399,–
Rød mann/Sort mann

Rød mann/Sort mann

Grønlands-trilogien

Kim Leine

Innbundet
399,–