Klimaboka

Greta Thunberg, 2022, Innbundet, Bokmål
Lene Stokseth (Oversetter)

Fra verdens ledende klimaaktivist, Greta Thunberg, kommer denne essensielle håndboken Klimaboka.  

449,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
Årets viktigste bok
Andreas Wiese, Dagbladet

Omtale

Vi har fortsatt tid til å forandre verden. Fra verdens ledende klimaaktivist, Greta Thunberg, kommer den essensielle håndboken for å få det til.

Du tror kanskje det er en umulig oppgave å sikre en trygg fremtid for livet på jorden. Men det er håp – hvis vi lytter til vitenskapen før det er for sent.

I Klimaboka har Greta Thunberg samlet kunnskapen til over hundre eksperter – geofysikere, oseanografer og meteorologer; ingeniører, økonomer og matematikere; historikere, filosofer og urfolksledere – for å gi oss alle kunnskapen vi trenger for å bekjempe klimakatastrofer. Sammen med dem deler hun sine egne historier om å demonstrere og avdekke grønnvasking rundt om i verden. Hun viser at dette er en av våre største utfordringer, men også vår største kilde til håp. Når vi har sett hele bildet, hvorfor handler vi ikke? Og hvis et skolebarns streik kunne sette i gang en global protest, hva kan vi få til sammen?

Vi lever på et avgjørende tidspunkt i menneskehetens historie. Sammen kan vi få til det tilsynelatende umulige. Men det må være oss, og det må være nå.