LavFODMAP - Magevennlige favoritter

Kokeboka for deg som har sensitiv mage, irritabel tarm eller matintoleranse

Julia Døhlen Edin, 2024, Innbundet, Bokmål
399,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Enkel og digg mat – som er snill mot magen.

Mer enn 60 oppskrifter på mat uten tungtfordøyelige karbohydrater (lavFODMAP). Brødbakst middager, kaker, desserter og tilbehør - alt uten gluten og laktose. Enkel og velsmakende mat som roer magen.

Dette er kokeboka for deg som har oppblåst mage, løs mage, hard mage eller vondt i magen. Julia Edin har slitt med mageproblemer siden hun var barn. Oppblåst mage, forstoppelse, diaré og smerter har vært en del av hverdagen. Da hun la om til lavFODMAP-kostholdet, fikk hun kontroll over magen, smertene avtok og energien steg. Hun viser deg hvordan du kommer i gang med lavFODMAP-kostholdet og deler sine enkle oppskrifter på hverdagsmat. Du får også kunnskap om irritabel tarm og matintoleranse, og om ulike glutenfrie melsorter. Oppskriftene er utviklet i samarbeid med kokk Espen Edin Døhlen.

Magevennlige favoritter er en gjennomrevidert utgave av bestselgerne Magevennlig mat og Magevennlig bakst. Boka inneholder forfatterens utvalgte oppskrifter med tillegg av flere nye, pluss oppdatert informasjon om lavFODMAP.