Mental omstart

Gi slipp på gamle mønstre, slutt fred med fortiden og finn ditt ekte jeg

Nicole LePera, 2023, Heftet, Bokmål
Kari Kahrs (Oversetter)
199,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Internasjonal suksess! Boken lå på New York Times’ bestselgerliste i 13 uker, og mer enn 30 land har sikret seg rettighetene.

Som klinisk psykolog opplevde Nicole LePera ofte frustrasjon over alle begrensningene i den tradisjonelle psykoterapien. Hun ønsket noe mer for klientene sine – og for sin egen del. Hun utviklet derfor en egen modell som forente mental, fysisk og åndelig helse, og som rommet nyttige verktøy for selvhjelp. Resultatene var livsforvandlende, og snart formidlet hun erfaringene sine med andre. Den holistiske psykologien var født.

I Mental omstart deler LePera sine etterspurte metoder med resten av verden. Hun gir deg både et program for selvhelbredelse, og en grunnleggende veiledning til hvordan du kan bli mer tro mot og få det bedre med deg selv. LePera støtter seg til ny vitenskapelig forskning og moderne behandlingsmetoder, i tillegg til både personlig og faglig erfaring. Hun beskriver hvordan vanskelige hendelser og barndomstraumer kan være årsaken til at du står fast i mønstre av medavhengighet, emosjonell umodenhet og traumetilknytninger. Hvis du ikke skrur av autopiloten og tar tak i det vonde, vil den selvdestruktive atferden forfølge deg, og du vil forbli ulykkelig, utilfreds og utilpass.

I denne boken gir LePera deg støtten, kunnskapen og verktøyene du trenger for å omskape tilværelsen din og leve mer ekte. Mental omstart utgjør på mange vis et paradigmeskifte, og vil kunne forandre måten du tilnærmer deg mental helse og egenomsorg på.

Nicole LePera er utdannet klinisk psykolog ved Cornell University og The New School of Social Research. I denne boken, og gjennom den populære Instagram-kontoen @the.holistic.psychologist, formidler hun sine metoder for hvordan du gir slipp på gamle mønstre, slutter fred med fortiden og finner ditt ekte jeg.