Musse og Helium 1: Mysteriet med hullet i veggen

Musse og Helium 1

Camilla Brinck, 2021, Innbundet, Bokmål
Nina Aspen (Oversetter)
Jan Jäger (Illustratør),
Filip Kull (Illustratør),
Ted Ottoson (Illustratør),
Marco Skoog (Illustratør)

Serien om Musse og Helium er et univers som forener kunnskap og underholdning, vennskap og sosial kompetanse.​ Se hele universet om Musse & Helium her!

149,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
Camilla Brincks svenske barneboksuksess er en fornøyelig affære – perfekt til lesere i slukealderen.
Nora Steenberg, BOK365.no

Omtale

La eventyret begynne!

De to små musene Musse og Helium har på mystisk vis havnet hjemme hos en jente som heter Camilla. En dag oppdager de et hull i veggen, og nysgjerrige som de er, ramler de ned i hullet. Det er starten på et spennende og magisk eventyr! De lander i en verden som er helt ulik vår verden. Den nye verdenen kalles for Dyreriket. Det viser seg at Musse og Helium er prins og prinsesse i Dyreriket, og derfor får de et farlig, men svært viktig oppdrag. Med hjelp av nye venner gjør de seg klare til å starte på sitt livs eventyr. Musse og Helium må finne den forsvunne Gullosten og sikre Dyreriket fra de onde Duejegerne og alt ondt.

En bok for hele familien! Serien om Musse og Helium passer godt for barn mellom 6 og 10 år, men også som høytlesningsbok fra 4 år.
Serien om Musse og Helium er et univers som forener kunnskap og underholdning, vennskap og sosial kompetanse. Musse & Helium har siden 2018 et samlet opplag på papir og digitale utgaver på over 1 million i Sverige, og alle de 5 bøkene er bestselgere blant barnebøkene de siste årene.