Nytt blikk på diabetes

Forstå hvorfor alt handler om blodsukkeret

Erik Hexeberg, 2024, Innbundet, Bokmål
429,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Forstå hvorfor alt handler om blodsukkeret!

I boka Nytt blikk på diabetes kommer lege og forfatter Erik Hexeberg med nye perspektiver på hvordan vi kan behandle diabetes, en sykdom stadig flere lever med. Du får forståelse for hvorfor det er så viktig å få kontroll på blodsukkeret, i tillegg til konkrete råd om hvordan du lykkes med nettopp det.

Forfatteren ser blant annet nærmere på om det er farlig å spise mettet fett, og hvorvidt det er lurt å spise grove kornprodukter når du har diabetes. Du vil også få innsikt i hvordan livsstil og kosthold påvirker blodsukkeret ditt, slik at du kan gjøre det Hexeberg mener er nødvendige og helsefremmende grep.

Siden alle senkomplikasjoner ved diabetes bunner i høyt blodsukker, burde det være innlysende at pasienter med diabetes får råd om hva de selv kan gjøre for å få kontroll på blodsukkeret, mener forfatteren. Det fine er dessuten at man selv kan måle og overvåke det.

Boka er en del av serien «Nytt blikk på» – der forfatteren tidligere har utgitt bøkene Nytt blikk på kolesterol og Nytt blikk på autoimmun sykdom sammen med sin kone Sofie Hexeberg.