Stormberget av Liza Marklund (Ebok)

Stormberget

Polarsirkelen 3

Liza Marklund, 2024, Ebok, Bokmål, EPUB
Kari Engen (Oversetter)
449,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Stormberget er siste del i Liza Marklunds suksessrike trilogi om Stenträsk i Norrbotten. Marklund vokste selv opp i dette området, og bruker historiene hun vokste opp med. Hun skriver om lengsel og hemmeligheter, om hensynsløs utnyttelse av mennesker og natur. Vold og tvang, i det store, og i det små.

Stormberget er en episk familiekrønike der politimester Wiking Stormberg og hans familiehistorie står i sentrum – men også stedet, jorden, elva, selve Stormberget.

Under midtsommerfeiringen i Stenträsk flyter en kropp opp i Kallmyren. Det antas at det er Wiking Stormbergs druknede kone som endelig er funnet. Men mennesket i myra viser seg å være en mann, og han har ikke druknet. Kroppen hans har blitt festet til bunnen av myra med en stake gjennom hjertet, som en vampyr.

For Wiking betyr funnet en svimlende reise tilbake til hans egen familiehistorie. Til slutt vet han ikke hva som er sannhet og hva som er løgn, hvem som egentlig er hva – eller hvem han selv er.