Subwoolfer: Oppdrag bestemor

Subwoolfer 1

Ben Adams, 2023, Innbundet, Bokmål
Martin Aas (Illustratør)
245,–
Veil. pris279,–Du sparer34,–
Forventes i salg 01.08.2023

Omtale

Jim og Keith bor på månen, uten annet å spise enn bananer. En dag krasjlander en astronaut på månen, og de sultne ulvene hører nøye etter mens astronauten forteller om bestemors hus, der man kan spise så mye man orker. Bestemor blir gladere jo mer man spiser!

Sammen bestemmer de seg for å reise ut i verdensrommet for å samle delene til astronautens ødelagte romskip, for så å kunne returnere til jorda og bestemors hus. Trioen legger ut på en helsprø ferd fra planet til planet, og møter på både Kong Dorull på Toalettplaneten, snøballkastende alver på Juleplaneten og en guffen Subspider på Grøsserplaneten. Da de omsider har samlet hele astronautens romskip, setter de kursen mot jorda og bestemors hus. Men hvor er egentlig bestemor? Lever hun i det hele tatt, etter alle disse årene? Og hva skjer når astronauten oppdager at ulvene planlegger å spise bestemoren hans?

Subwoolfer: Oppdrag bestemor er en morsom, spinnvill og lettlest tegneserie som passer perfekt for lesere som liker Hundemannen og Kaptein Supertruse.