SY SY SY

Enkle oppskrifter, gamle stoffer, lekre plagg

Johanne Kohlmetz, 2024, Innbundet, Bokmål
Kaja Kvernbakken (Oversetter)
399,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Enkle oppskrifter, gamle stoffer, nye plagg

Bli med på den store gjenbrukstrenden! Syboken SY, SY, SY bugner av ideer til bærekraftprosjekter som viser hvordan du kan oppgradere og forvandle stoffer og klær du allerede har, og gi det nytt liv.

I SY, SY, SY har Johanne Kohlmetz skapt en rekke skjønne syprosjekter laget av gjenbruksstoff. Du finner blant annet en omslagsjakke, tunika, shorts, sløyfeskjorte, festkjole, weekendbag med lommer og en mindre veske – og du vil ha alt!

Hvem kan gjette at den nydelige vesken er laget av et brukt badehåndkle? Eller at omslagsjakken stammer fra et gammelt lappeteppe, og tunikaen fra et laken?

Alle oppskriftene er laget som gjenbruksprosjekter, og du står helt fritt til å velge gamle stoffrester eller finne andre kreative måter å gjøre syprosjektene dine bærekraftige på. Hver eneste oppskrift kan varieres, slik at du enkelt kan gjøre et plagg om til noe annet. Kun fantasien din setter grenser.

Det er lekende lett å følge oppskriftene. Alle har steg-for-steg-guide, enkle forklaringer og tilhørende illustrasjoner som viser hvordan du går frem.

Enten du allerede kan svinge nålen og ønsker ideer til nye prosjekter, eller du er nybegynner og kun vet hvordan du trer tråden gjennom knappehullet, er SY, SY, SY boken for deg. Den hjelper deg til å mestre grunnleggende teknikker, og den er skrevet i et språk som alle forstår. Her er ingen fancy faguttrykk eller pekefingre.

Det er bærekraftig og billig, og gir deg den fineste, mest unike garderoben.

Forfatter og influenser Johanne Kohlmetz deler sine kreative prosjekter med over 100 000 følgere på Instagram. Hun bor i et lite hus i Svendborg i Danmark sammen med kjæresten, hunden Knudsen – og bunkevis med stoffer. Johanne har også vært avbildet i Vogue – i hjemmesydd antrekk!

  • Skjønne syoppskrifter og ideer til bærekraftige prosjekter som viser hvordan du kan oppgradere og forvandle stoffer og klær du allerede har, og gi det nytt liv.
  • Alle oppskriftene har steg-for-steg-guide, enkle forklaringer og tilhørende illustrasjoner, som viser hvordan du går frem.
  • Influenser Johanne Kohlmetz har over 100 000 følgere på Instagram. Hun har til og med vært avbildet i motemagasinet Vogue – i hjemmesydd antrekk.