Hopp til hovedinnhold

Taus savanne

Sigbjørn Mostue, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
210,–
Veil. pris239,–Du sparer29,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Andre formater

Omtale

Taus savanne er oppfølgeren til Sigbjørn Mostues Riverton-nominerte og neglebitende thriller Himmelen skal gråte blod, hvor vi møter helten Even Stubberud, leder for en topphemmelig antiterrorenhet.

Der han i første bok ble involvert i en brutal flykapring, søker den pensjonerte spesialsoldaten nå en ny tilværelse i Kenya. Med et ønske om å gjøre bot for den brutaliteten han gjennom sin tidligere karriere har stått bak, skal han bidra i opplæringen av viltvoktere på savannen, for å stanse den nådeløse nedslaktingen av elefanter og annet dyreliv. Det skal imidlertid vise seg at det er sterke krefter som står bak krypskytingen – med forgreininger til en av verdens mektigste nasjoner.

Samtidig får Stubberuds tidligere sjef, Elna Husøy, leder for Forsvarets etterretningstjeneste, vite at regjeringen har besluttet å igangsette tidenes byggeprosjekt i Norge, finansiert av krefter hun for alt i verden ønsker å stå opp mot. Jobben blir ikke enklere da Stubberud starter en personlig vendetta i Nairobi, som truer med å kaste Norge inn i et diplomatisk mareritt. Det synes å være bare en utvei: Even Stubberud må dø.

Med et eggende imperialt bakteppe er Taus savanne en intenst spennende thriller, som berører en av vår tids største katastrofer: Naturen som forsvinner

Flere bøker av Sigbjørn Mostue

Dødens tjern

Dødens tjern

Sigbjørn Mostue

Ebok
179,–
Himmelen skal gråte blod

Himmelen skal gråte blod

Sigbjørn Mostue

Ebok
199,–
Operasjon Hades

Operasjon Hades

Axel Th. Munthe og Tobben

Johnny Brenna og Sigbjørn Mostue

Ebok
199,–
Operasjon Hydra

Operasjon Hydra

Axel Th. Munthe og Tobben

Sigbjørn Mostue

Ebok
199,–
Når historien slutter

Når historien slutter

I morgen er alt mørkt

Sigbjørn Mostue

Ebok
179,–