Yoko Ono er en sjarlatan

Elling 7

Blogger og betraktninger

Ingvar Ambjørnsen, 2020, Innbundet, Bokmål

Yoko Ono er en sjarlatan er en samling tekster fra Ellings univers, skrevet av Ingvar Ambjørnsen i perioden 2013 til 2020. Som vanlig får leseren den kjærkomne blandingen av lun humor og dypt eksistensielt alvor som kjennetegner bøkene om Elling. Les utdrag fra Elling-boka «Yoko Ono er en sjarlatan» her! 

329,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
Utmerket Elling!
VG

Omtale

I en sokkelleilighet på Grefsen, i hybelen hos enkefru Annelore Frimann-Clausen, sitter Elling og blogger. «Hvorfor begynne å blogge – nå?» spør han seg. «Fordi livet er kort, jeg er alt i ferd med å bevege meg inn i støvets alder.»

Elling skriver om det som faller ham inn; om sine favorittretter fra barndommen, om hvor i all verden menneskene kommer fra, om aktuelle saker i nyhetsbildet og om minnene han bærer med seg om sin mor. Han skriver om hagestell og flesk og duppe, om livet i den vesle kjellerleiligheten, men har også sterke meninger om mye og mangt. For eksempel om Yoko Ono.

Yoko Ono er en sjarlatan er en samling tekster skrevet i perioden 2013 til 2020. En del av tekstene har Ambjørnsen tidligere turnert med, til stor suksess, mens en del av dem også er publisert på Facebook-siden Elling-nytt og på Cappelen Damms egne nettsider.