Hopp til hovedinnhold

Barnebøker

Gjennom barnebøker utvikler barn språket, utvider referanserammene for eget liv og speiler egne erfaringer, frykt, begeistring og nysgjerrighet. Her finner du bøker til barn fra 0-14 år. 

  Manuskonkurranse Vi vil høre fra DEG!

  Vi vil høre fra deg som ikke er publisert forfatter fra før, men som har ideer og lyst til å skrive for barn og unge.  Vi ønsker oss den unike historien.

Harry Potter julekalender : En magisk jul på Galtvort
Julesalg

Harry Potter julekalender : En magisk jul på Galtvort

Bli med å feire jul på Galtvort! For første gang får du bli med inn i Harry Potters magiske verden i julehøytiden, i en interaktiv pop-up bok og julekalender.


I Storsalen, som vi kjenner så godt igjen fra filmene, møter vi en flott julegran i 3D. Den er klar til å bli pyntet av deg! Bak hver av lukene skjuler det seg ikoniske element og minner fra filmene. Heng disse dekorasjonene opp på treet og gjenopplev magien, mens du gleder deg til jul.

Bak én av lukene finner du en bok proppfull av bilder og spennende lesning som tar deg med bak kulissene i filmene, og som gir deg kjennskap til Harry Potters magiske julefeiringer på Galtvort.


Julekaldenderen kan gjenbrukes år etter år når du skal telle ned til jul, og passer perfekt for gomper i alle aldre som liker Harry Potter og som gleder seg til jul.


CE-advarsel: Ikke egnet for barn under 3 år. Små deler.

... Les mer
Harry Potter julekalender : En magisk jul på Galtvort
299,–
Veil. pris349,–Du sparer50,–

Aktuelt nå!

Musse og Helium bøker og nedlastbare lydbøker

Vis alle

Leseløver: Perfekte bøker for barn som lærer å lese

Eksplosiv ny faktaserie!

VitenGALskap 1: Elleville eksperimenter

Eksplosiv ny faktaserie!

VitenGALskap 1: Elleville eksperimenter

Alexander H. Sandtorv

Eksplosiv ny faktaserie!


Humor og vitenskap i skjønn forening.


Den nye serien VitenGALskap er levende og crazy formidling av vitenskap og alt det rare som driver verden fremover. En original serie som lærer barn om alt vilt som skjer i vitenskapens navn. Elleville eksperimenter er den første boka i serien.


Boka er stappet med faktabokser, humoristiske illustrasjoner, skrekkslagen fascinasjon, funfacts og eksperimenter vi kan gjøre hjemme. Denne boka har samlet de villeste av alle eksperimenter. Eksperimenter som smeller og eksploderer, spraker eller slimer. De er utrolige, merkelige og tankevekkende.


Under det hele ligger en grunnleggende respekt og fascinasjon for menneskets oppfinnsomhet og hva som driver verden fremover. Hvor hadde vi vært uten eksperimentene?


Serien er for barn fra 6 til 12 år.

... Les mer

Eksplosiv ny faktaserie!

VitenGALskap 1: Elleville eksperimenterAlexander H. Sandtorv
262,–
Veil. pris299,–Du sparer37,–

Serier

Vis alle

Krim og spenning for barn

Vis alle

Populære figurer

Les også

  Bøker som fremmer ferdigheter hos barnetLek og lær

  Lek og lær-bøker stimulerer sanser gjennom lek, trener ord og begreper, lærer å gjenkjenne dyr og gjenstander, lærer farger, former og tall, lærer å danne egne bilder og trener leseferdigheter.

  Barnas forfatterAstrid Lindgren

  Astrid Lindgren – navnet og bøkene hennes er kjent over store deler av verden, bøker generasjon etter generasjon leser for barna sine som en viktig del av kulturarven.

  Av forlagssjef Ragnfrid TrohaugBarnebøker - en grunnmur i livet

  Barnebøker man har med seg i ryggsekken gjennom livet, danner en referanseramme for livet. Å lese er en øvelse i empati, en øvelse i kreativitet og tenkning, og bøkene vi gir ut, ruster, på mange ulike måter, leseren for verden og virkeligheten.

Alle produkter fra kategori Sakprosa

Hopp over fasetter

Kategori

Status

Format

Språk

Alder

Serier