Hopp til hovedinnhold
Jørgen Ravneberg
© Foto: Camilla Jensen

Jørgen Ravneberg

Jørgen Ravneberg (f. 1992) er er opprinnelig fra Alta i Finnmark. Han kom til Oslo som kokkelærling hos Ylajali før han dro til Frankrike for å jobbe for trestjerners- og Michelin-restauranten Régis Macron. I dag har altaværingen en morsom og dynamisk hverdag som kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen Frogner i Oslo. Her får han dyrke sin matfilosofi med feelgood-mat basert på kortreiste og bærekraftige råvarer i sesong, med minst mulig triksing. Ravneberg er også selvlært sanker og mener at det på nesten hvert gatehjørne skjuler seg en kulinarisk hemmelighet om man bare ser etter.

Jørgen Ravneberg var i 2022 én av tre finalister til å bli Norges bondelags Bondelagskokk: Vil bli bedre kjent med bonden. Blir Jørgen ny Bondelagskokk? - Norges Bondelag (bondelaget.no)

Lenker

Titler i salg

Hopp over fasetter

Kategori

Format

Språk

  • Sankeboka høst og vinter av Jørgen Ravneberg (Innbundet)look-inside
    218,–
    Veil. pris249,–Du sparer31,–
    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
  • Sankeboka sommer av Jørgen Ravneberg (Innbundet)look-inside
    218,–
    Veil. pris249,–Du sparer31,–
    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
  • Sankeboka vår av Jørgen Ravneberg (Innbundet)look-inside
    218,–
    Veil. pris249,–Du sparer31,–
    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
  • Spis mer grønt av Jørgen Ravneberg (Innbundet)

    Spis mer grønt

    Oppskrifter fra SankebokaJørgen Ravneberg
    2022BokmålInnbundet
    350,–
    Veil. pris399,–Du sparer49,–
    Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
  • Sankeboka av Jørgen Ravneberg (Innbundet)look-inside

    Sankeboka

    Velsmakende ville veksterJørgen Ravneberg
    2019BokmålInnbundet
    449,–
    Midlertidig utsolgt.