Kristine Weber
Last ned bildet© Foto: Ida Bjørvik

Kristine Weber

Kristine Weber (f.1983) er tidligere nordisk mester og norgesmester i bodyfitness. Hun er utdannet kostholdsveileder og har skrevet en rekke bestselgende bøker om livsstil, styrketrening og kosthold. Kristine Weber har titusenvis av følgere på kostholds- og treningsbloggen sin, kriweb.no og på @kriweb på Instagram.

Den nyeste boken til Kristine, 8-ukersformelen (2023), er boken for deg som vil komme raskt i form! Boken gir deg et program som vil gi resultater etter bare noen få uker. Her får du kostholdsplaner og oppskrifter på proteinrik mat – og ikke minst treningsprogrammer som det er enkelt å lykkes med. Alle øvelsene er godt forklart og illustrert med bilder.

Kristine Weber har utviklet oppskrifter i over 15 år. Hun har skrevet flere kokebøker, og er opptatt av at du skal finne det du trenger til matlagingen i helt vanlige matbutikker. Hun vet hvilke utfordringer en kan møte når en vil endre livsstil. Sjeldne og kostbare ingredienser finner du derfor ikke i Kristines oppskrifter!

I tillegg skal maten være familievennlig. Et av Kristines tips er å alltid servere tilbehør som du vet at barna liker. På den måten får barna også i seg noe dersom proteinvalget på kostholdsplanen ikke faller i smak hos de små ganer. For, som Kristine selv sier, «med barn vet en aldri, det føles som om mine endrer smaksløker hver måned».

Som trebarnsmor vet Kristine veldig godt at tiden til egenpleie er knapp, og at småbarnsforeldre trenger hverdagsmuskler til å klare brasene. Det er ingen hindring om du ikke har et velutstyrt treningsrom hjemme. Treningsprogrammene hennes tar ofte utgangspunkt i hjemmetrening der du tar i bruk det du har til rådighet. Er det fint vær? Ta en styrkeøkt ute! Å få resultater av treningen handler ikke bare om en sterk kropp. Kristine Weber er også opptatt av å formidle gevinstene styrketrening kan gi for din psykiske helse.

Kristine Weber var tidlig ute med å tematisere proteinets rolle i kostholdet, og proteiner har hele tiden vært en viktig del av Kristines coaching-metode. I den første boken hennes, Sunn og sterk med protein – mat for muskler (2013), finner du treningsprogrammer og proteinrike middager og desserter som hjelper deg på vei mot en sunn og sterk kropp. Sunnere livsstil med Kristine Weber fra 2016 består av styrketreningsprogrammer for både hjemmetrening og studiotrening, og selvfølgelig finner du mange fristende oppskrifter her også.

Som selverklært søtmons var det en selvfølge at Kristine skulle skrive Kristines sunne søte, en kokebok med bare sunne søtsaker, helt uten sukker.

Lenker

Titler i salg

Kategori

Format

Språk

 • 8-ukersformelen av Kristine Weber (Innbundet)look-inside

  8-ukersformelen

  Proteinrik mat, effektiv trening og vaner for livetKristine Weber
  Bokmål2023Innbundet
  399,–
  Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
 • Spis deg sunn og sterk av Kristine Weber (Innbundet)

  Spis deg sunn og sterk

  Kristine Weber
  Bokmål2021Innbundet
  379,–
  Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
 • Sunnere livsstil med Kristine Weber av Kristine Weber (Innbundet)look-inside

  Sunnere livsstil med Kristine Weber

  Oppskrifter, kostholdsplaner, treningsprogrammerKristine Weber
  Bokmål2016Innbundet
  399,–
  Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
 • Sunn og sterk med protein av Kristine Weber (Innbundet)look-inside

  Sunn og sterk med protein

  Mat for musklerKristine Weber
  Bokmål2013Innbundet
  399,–
  Midlertidig utsolgt.