Magi og spenning for hele familien!
Over 150 000 trykte bøker om Musse & Helium

Musse og Helium 6 - Den hemmelighetsfulle verden

Musse og Helium 6 - Den hemmelighetsfulle verden

Camilla Brinck

Nå begynner et nytt magisk oppdrag for Musse og Helium! De må nok en gang begi seg ut på en farlig reise når de fortsetter letingen etter sine kjære foreldre. Duftsporet blir stadig svakere, men det virker som at sporene leder til Menneskeverdenen. Sammen med vennen og livvakten Sigge møter de farer, utfordringer og nye venner i vår vanlige verden – som også er litt magisk.


En bokserie for hele familien! Bøkene om Musse og Helium passer godt for barn mellom 6 og 10 år, men også som høytlesning fra 4 år. Den hemmelighetsfulle verdenen er den sjette boken i serien om Musse og Helium.


Serien om Musse og Helium er et univers som forener kunnskap og underholdning, vennskap og sosial kompetanse. Serien har på kort tid blitt favoritter hos små og store og har allerede et opplag på over 150 000 eksemplarer bare i Norge. Alle de fem første bøkene er bestselgere blant barnebøkene de siste årene.

Les mer
Musse og Helium 6 - Den hemmelighetsfulle verden
279,–
Musse og Helium 5: Den siste kampen
279,–
Musse og Helium 4: I duejegernes grep
279,–
Musse og Helium 3: Eventyret i Lindrizia
279,–
Musse og Helium 2: Jakten på gullosten
279,–

Musse og Helium universet

Musse & Helium er et univers som forener kunnskap og underholdning, vennskap og sosial kompetanse. Serien handler om to små mus som en dag oppdager et hull i veggen, og nysgjerrige som de er, ramler de ned i hullet. Det er starten på et spennende og magisk eventyr!

«En herlig og fantasifull leseopplevelse som kommer til å lokke mange barn inn i bøkenes verden!» Barnboksfamiljen

Følg Musse og Helium:

Gratis fargeleggingsark

Les Musse og Helium for klassen

For pedagoger så finnes det veiledninger som inneholder øvelser som hjelper elevene til å utvikle leseforståelsen og leselyst. Les mer og last ned gratis samtaleveiledninger og bildefremvisninger her!

Hullet i Musse og Helium bøkene

Musse og Helium: Mens vi venter på nissen

Camilla Brinck

Stemningsfull julefortelling med barnas favorittmus Musse og Helium!


Når Helium lurer på om nissen virkelig finnes, begynner Musse å fortelle om da nabokatten Sigge var i nisseland og møtte nissen, og om den slemme muldvarpen Muld-Ulf som gjør alt for å ødelegge og stoppe julen. Men lykkes han? Og hvorfor er egentlig muldvarpen så sint?


Det er opp til Sigge å finne ut hva som egentlig skjer i nisseland, og han må klare å stoppe Muld-Ulf, for ellers er hele julen i fare!

Les mer

6-9 år

Musse og Helium - aktivitetsbok

med klistremerkerCamilla BrinckBli med Musse og Helium og løs oppgaver! Hjelp dem med å finne veien gjennom labyrinter, finne ord som har gjemt seg, finn fem feil og løs kryssord. Les mer
Musse og Helium - aktivitetsbok

6-9 år

Musse og Helium - aktivitetsbokmed klistremerkerCamilla Brinck
129,–

Musse og Helium nedlastbare lydbøker

Vis alle
Musse og Helium  - Kjærlighetens vind
249,–
Musse og Helium - Jakten på gullosten
279,–
Musse og Helium - Nå er det leggetid
249,–
Musse og Helium - Mysteriet med hullet i veggen
249,–