Hopp til hovedinnhold

1. offer

James Patterson, 2013, Ebok, Bokmål, EPUB
Truls Holst Kopperud (Oversetter)
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Hver 17. hardcoverbok solgt i USA er skrevet av James Patterson.

Første bok i serien om Lindsay Boxer og Women’s Murder Club!

I en luksuriøs suite på et hotell i San Francisco blir en mann og en kvinne funnet drept på bryllupsnatten. Morderen har knivstukket begge to, og skjendet liket av kvinnen. Det skal snart vise seg at dette ikke er det første brudeparet på morderens liste.
For å få hjelp med å fange gjerningsmannen, vender etterforskeren Lindsay Boxer seg til tre venninner: Cindy Thomas, en ung og ambisiøs journalist, Claire Washburn, en ekstremt dyktig rettsmedisiner, og Jill Bernhard, assisterende statsadvokat. Et uformelt, men svært så kompetent og effektivt samarbeid blir innledet da Women’s Murder Club samles for første gang.

James Patterson (f.1947) er en av verdens mestselgende forfattere, med rekordhøye 75 titler på New York Times' bestselgerliste, hvorav 49 også har vært #1 på hardcoverlisten. Han har solgt mer enn 260 millioner bøker på verdensbasis.

Women's Murder Club er filmatisert for TV!

Flere bøker av James Patterson

Run, Rose, Run

Run, Rose, Run

Dolly Parton og James Patterson

Ebok
329,–
4. juli

4. juli

James Patterson

Ebok
179,–
3. grad

3. grad

James Patterson

Ebok
179,–
2. sjanse

2. sjanse

James Patterson

Ebok
179,–
Den 5. rytter

Den 5. rytter

James Patterson

Ebok
179,–