Agenten i Paris

Kelly Rimmer, 2024, Ebok, Bokmål, EPUB
Ann-Magritt Sævold (Oversetter)
229,–
Varen er ikke tilgjengelig for salg.
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Omtale

NYHET fra bestselgerforfatter Kelly Rimmer: Agenten i Paris

25 år etter krigen tenker Noah fremdeles på de farefulle årene som britisk agent i Frankrike. En traumatisk hodeskade ødela deler av hukommelsen hans, men han hjemsøkes stadig av minner om den kvinnelige agenten som reddet livet hans i det siste oppdraget. Det som gikk fryktelig galt. Hva het hun egentlig, og overlevde hun krigen?

Datteren Charlotte vil gjerne hjelpe sin far og begynner å søke etter svar. Hun vekker på den måten til live historiene om Chloe og Fleur, kodenavnene til to kvinner hvis liv krysses i 1943, når de blir utplassert i Frankrike som hemmelige agenter. De har veldig lite informasjon og ressurser, og tar enorme sjanser for å beskytte de allierte troppene. Verst av alt, har de ingen anelse om at det finnes en dobbeltagent iblant dem som skaper frykt og kaos, og som vil påvirke både utfallet av krigen og deres liv.

"Denne boken tok pusten fra meg. Et mesterverk.” SARAH JONES

"Hendelsene i begge tidslinjene er fylt av spenning og uro, noe som får leseren til å måtte lese videre for å finne ut om hver av disse karakterers opplevelser, helt til slutten." nyjournalofbooks

"Gripende fortelling og uforglemmelige karakterer. (...) Jeg føler at Kelly Rimmer har utviklet seg fra en flott til en fantastisk forfatter, noe som gjør at bøkene hennes må leses av alle som liker historiske romaner." Samstillreading