Bryllup til besvær

Margaret James, 2017, Ebok, Bokmål, EPUB
Lars-Toralf Storstrand (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

«Bryllup til besvær er en fantastisk bok om kjærlighet, vennskap og forhold, og den fikk meg til å le høyt.» Single Titles

Hvis du er forlovet og vinner et drømmebryllup på et nydelig gods, vil du sikkert bli henrykt. Men hva hvis du ikke har noen å gifte deg med? Cat Aston var forlovet, men nå ser det ut til at drømmeprinsen har stukket av. Så hva skal hun gjøre med den fantastiske gevinsten?

Adam Lawley gikk rett i kjelleren da kjæresten svarte nei på frieriet hans. Han har bestemt seg for aldri å forelske seg igjen.

Så da Cat og Adam møtes, burde de ikke engang tenke på romantikk. Likevel trekkes de mot hverandre som to magneter. Finnes det en ny sjanse for dem, eller er det hele for godt til å være sant?

«En sjarmerende, morsom og herlig bok om lys i tunnelen og nye sjanser.» LoveReading

«Jeg elsket denne boken, den ga meg en veldig god følelse. Hvis du liker velskrevne, morsomme og glade feelgood-bøker, bør du lese denne.» 5 stjerner, LongAndShortReviews