Burde jeg si det?

Jill Mansell, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
Lillann Weggersen (Oversetter)
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Fra dronningen av feelgoodbøker, Jill Mansell, kommer Burde jeg si det? – en oppløftende ny roman om vennskap, familie og å finne kjærligheten ...

Hva skal du gjøre når du forelsker deg og hele familien protesterer?

Amber, Lachlan og Raffaele møttes som tenåringer og fosterbarn i et koselig hus i Cornwall. Nå er de voksne, og båndet mellom dem er ubrytelig.
Men Amber har en hemmelighet. Hun er forelsket i Lachlan. Hun kan ikke si det til ham, for det ville aldri fungert – han er ikke typen som slår seg til ro. Det er vel bedre å beholde ham som venn enn å risikere å miste ham helt?
Rafaelle har sitt eget dilemma. Vee var drømmekvinnen, helt til alt plutselig gikk fryktelig galt ... og han klarer ikke å forstå hvorfor. Er det noe Vee skjuler for ham?
Fosterfaren Teddy er blitt enkemann, og nå har han vært på cruise og forelsket seg. Olga er sjarmerende og vakker, og virker på alle måter perfekt. Men er hun virkelig det? Eller vil hun knuse Teddys skjøre hjerte?

Herlig romantisk og fullstendig livsbejaende - denne nydelige romanen fra Jill Mansell vil få deg til å tro på kjærligheten igjen.

"For en nydelig bok! Jill er så dyktig til å skape interessante, troverdige karakterer, som berører. (...) Denne boken var en stor glede å lese." Marian Keyes

"Glitrende og gledelig lesning! Jills bøker holder deg alltid på pinebenken helt til slutten." Phillipa Ashley

"En god fortelling som denne trenger en stille ettermiddag, en sofa og et varmt teppe. Rørende og gripende. Nyt den!" Fern Britton

"En oppløftende, hjertevarm og suveren feelgood." Sophie Kinsella

Det sies at sannheten vil sette deg fri, men hva skjer egentlig når den kommer for en dag?

Oppdag den ekte betydningen av familie, vennskap og å finne kjærligheten med Burde jeg si det?