Den nye hustruen

JP Delaney, 2024, Heftet, Bokmål
Anita Garmannslund (Oversetter)
229,–
Midlertidig utsolgt. 30.07.2024

Omtale

Fra J.P Delaney, den MILLION- og BESTSELGENDE forfatteren av DEN FORRIGE JENTA, kommer den gripende thrilleren DEN NYE HUSTRUEN.

Verken Finn Hensen eller søsteren Jess blir knust da faren dør. Foreldrene ble skilt for mange år siden, og faren, Jimmy, fortsatte å leve sitt utsvevende liv på solfylte Mallorca mens familien reiste hjem til Storbritannia. Nå arver Finn og Jess det falleferdige huset i fjellene på Mallorca. Det eneste problemet er at Jimmy nylig hadde giftet seg på nytt, og hans nye kone, Ruensa, fortsatt bor i huset. Søsknene blir enige om at Finn drar til Mallorca og følger opp arven.

Da han ankommer, blir Finn imidlertid overrasket over å finne det tidligere falleferdige huset, Finca Siquia, fullstendig forvandlet til et elegant middelhavshjem av Ruensa og hennes tjuesju år gamle datter, Roze. Samtidig som Finn forsøker å løse det praktiske rundt huset og overtakelsen, stiller spansk politi vanskelige spørsmål om omstendighetene rundt Jimmys død . . .

Er Ruensa og Roze bare hjelpeløse ofre for omstendighetene? Eller er de villige til å gå over lik for å få Finca Siquia for seg selv?