Den tyske hustruen

Kelly Rimmer, 2024, Heftet, Bokmål
Linda Marie Vikaune (Oversetter)
229,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Den tyske hustruen er en ny bok fra den australske bestselgerforfatteren, Kelly Rimmer!

Berlin, 1930: Sofie von Meyer Rhodes er den aristokratiske hustruen til forskeren Jürgen, som blir rekruttert til Hitlers nye rakettprosjekt. De motsetter seg Hitlers radikale synspunkter, og for sent forstår de at nazistene planlegger å bruke teknologien hans til krigføring. Hvis Jürgen motsetter seg oppdraget, vil de ikke bare miste inntekten sin, men de vil miste både barna og livet.

I Alabama i 1950 er Jürgen en av flere hundre tyske vitenskapsmenn som blir tilbudt benådning og tatt med til USA for å jobbe i det nystartede romprogrammet. Romkappløpet er i full gang. For Sofie er dette en mulighet til å flykte fra fortiden, men når ryktene om deres kobling til nazistene begynner å spre seg, går sladderen snart over til hat, og det tar ikke lagt tid før alt sporer av.

New York Times bestselgende forfatter Kelly Rimmer vender tilbake med en gripende roman inspirert av den sanne historien om Operation Paperclip: et kontroversielt, hemmelig etterretningsprogram som ansatte tidligere nazister etter andre verdenskrig.

"En helt fantastisk historisk roman. Spennende, engasjerende, og stiller flere moralske spørsmål til leseren." Agneta Warheim, BTJ

"Rimmer er en mester på å finne ukjente deler av store hendelser, som andre verdenskrig, og utforske dem i fascinerande romaner." Herald Sun

"Fengslende." Sunday Telegraph