Det mørkeste mørket av Chris Hadfield (Innbundet)

Det mørkeste mørket

Chris Hadfield, 2016, Innbundet, Bokmål
Turid Havåg (Oversetter)
The Fan Brothers (Illustratør)
229,–
Tittelen finnes ikke lenger i sortimentet.

Omtale

Unge Chris er en astronaut. En svært travel astronaut. Det å redde jorden fra romvesener er viktigere enn å bade og legge seg. For ved leggetid kommer det som mange er redd for – nemlig mørket. Men når Chris får se den første månelandingen direkte på tv, oppdager han at mørket der ute i verdensrommet er enda mørkere enn mørket på rommet hans om natten. Og han innser til slutt at det ukjente faktisk kan være veldig spennende!
Dette er en varm og inspirerende bildebok basert på Hadfields egen barndomshistorie. Han så Apollo 11-månelandingen direkte på tv i 1969 da han var 9 år. Han bestemte seg for å bli astronaut. «Det mørkeste mørke» er historie om å trosse frykten og følge sine drømmer. Kanadiske Chris Hadfield er en av verdens mest profilerte astronauter. Han har skrevet flere bøker for voksne. Dette er hans første bok for barn.
Boken har fantastiske illustrasjoner av brødrene Terry og Eric Fan, også kalt «The Fan Brothers». Deres bilder er en blanding av tradisjonelle og moderne teknikker med bruk av blekk eller blyant, sammen med digitale verktøy.