Det største mirakelet

Debbie Macomber, 2021, Ebok, Bokmål, EPUB
Guri Foss (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Mrs. Miracle viser en helt vanlig familie hvor heldige de er, i denne oppløftende fortellingen fra dronningen av hjertevarme julefortellinger.

Snart er det jul, og Laurel McCullough kunne trenge litt hell og lykke. Hun og ektemannen Zach har ønsket seg barn så lenge at det virker som en uoppnåelig drøm. Nå har de i tillegg sett seg nødt til å flytte inn hos Laurels bestemor, Helen, som ikke lenger klarer å ta vare på seg selv.

En dag banker Mrs Miracle på døren deres. Hun er ikke fremmed for å hjelpe familier i nød, og viser seg å være et mirakel ikke bare i navnet. Helen er overbevist om at hun er en engel, og Laurel kan ikke unngå å legge merke til at bestemoren blomstrer opp i hennes selskap. I mellomtiden merker Laurel noen andre gledelige endringer ...

En hjertevarm, ny juleroman (...) rørende fortelling og en nydelig påminnelse om hvorfor vi feirer jul (...) griper tak i lesernes hjerter fra første side og slipper ikke taket før siste ord er lest." harlequinjunkie.com

"Alle som liker julen vil sette pris på denne glitrende snøkulen av en fortelling."
publishersweekly