Ditt ryddige jeg

Julie Morgenstern, 2001, Innbundet, Bokmål
289,–
Tittelen finnes ikke lenger i sortimentet.

Omtale

En sikker og morsom metode å skape orden i hjemmet, på jobben og i livet ditt.

Menneskets hjerne er innrettet på å skape orden av kaos. Ingen liker å leve i kaos, selv de verste rotehoder har en kjerne av ryddighet og en lengsel etter orden. Denne boken gir deg tillit til at du faktisk kan få det til, selv om du aldri har fått det til før. Metoden favner alt, er trøsterik og aktiviserer kreativiteten. Og fordi den skreddersys til dine spesielle behov, vil du også se at resultatet blir varig. Ryddingen får sin egen estetikk, og frigjør etter hvert masse tid du tidligere kastet bort på å lete etter ting.

Boken er full av morsomme historier som de fleste vil kjenne seg igjen i. Er du også av dem som sparer på flere år gamle reisebrosjyrer, bruksanvisning til stereoanlegget du ikke lenger har eller kniven med brukket skaft eller... Fortvil ikke: Forfatteren gir deg helt nye og befriende tanker omkring det å rydde, og er fullstendig uten ordensmoralisme, pekefingre og strenge regler. Det gir deg den inspirasjon du trenger for å gå løs på rom etter rom med glede, og tro på at du skal lykkes.

Og først og sist er boken praktisk. Filosofien og systematikken blir klar helt fra begynnelsen, og vil gjøre deg i stand til å vinne krigen mot rotet for alltid.

Alle har et ryddig jeg, det gjelder bare å finne det!

Les utdrag fra boken (PDF-dokument)

Orig.tittel: Organizing from the Inside Out
Oversatt av Reni Hagen og Hege Mehren