Hopp til hovedinnhold

Djeveltanna

Gro Dahle, 2004, Innbundet, Bokmål
Svein Nyhus (Illustratør)
249,–
Tittelen finnes ikke lenger i sortimentet.

Andre formater

Omtale

Et godt grøss for barn i tannfellingsalderen og alle andre. En saftig og frodig-ekkel bok om livet i underjorden. Aldri før har du lest en tanntrekkingshistorie så drabelig som denne!

Denne boka er fylt med slimete og ulekre detaljer om kryp og kravl og ikke minst om store og små djevler. Dessuten handler det ganske mye om tannfelling, om gyselige mødre og forståelsesfulle bestemødre, litt puslete pappaer og skrekkelige storebrødre. Og ikke minst om drømmen om en myk, myk pute å hvile hodet på, en slik pute som legenden forteller at menneskene har. Vi mennesker som leser denne boka får vite mye rart om hva som egentlig rører seg under føttene våre, dypt der nede i de trange, svovelstinkende gangene i underjorden. Men hvis du er veldig redd for å gå til tannlegen, skal du kanskje holde deg unna denne boka. Med mindre du er på jakt etter et godt grøss!

Finnes også som lydbok.

Anmeldelser:"Sterk og merkelig barnebok fra Gro Dahle."
"Svoveldampende barnebok om en smådjevels besværlige tannfelling i underjorden."
Hilde Bjørhovde, Aftenposten

"Gro Dahle har latt hele sin frodige fantasi få fritt spillerom i en eventyrbok av reneste fantasyslaget. Elementene er velkjente. En god porsjon uhygge for de aller minste som forsterkes gjennom Svein Nyhus' svart-hvitt-vignetter, trekk av menneskelige egenskaper som vekker barns medfølelse, litt av det gode, litt av det vonde."
Finn Stenstad, Tønsberg Blad
Les hele anmeldelsen

Flere bøker av Gro Dahle

Ikke!

Ikke!

Gro Dahle

Innbundet
299,–
Samlede dikt

Samlede dikt

Gro Dahle

Innbundet
399,–
Tolv lysår

Tolv lysår

Gro Dahle

Innbundet
399,–
Dagen

Dagen

Gro Dahle

Innbundet
279,–