Dypt fall

Karin Slaughter, 2014, Heftet, Bokmål
Gry Sønsteng (Oversetter)
229,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Politinspektør Faith Mitchell har vært på seminar og skal innom moren sin for å hente den fire måneder gamle datteren. Hun har ringt på forhånd, men ingen tar telefonen. Da hun kommer fram til huset, finner hun ytterdøra åpen, og blodige avtrykk etter hender. Hun ringer etter forsterkninger, men før partner Will Trent rekker å komme fram, bryter hun politiets regler og går hun inn i huset. Der finner hun en død person og to menn med våpen. Moren er imidlertid ikke noe sted å se, og i stedet for at hun blir satt til å etterforske saken, må Faith finne seg i å bli ansett som både vitne og mistenkt.

«En kompleks, gripende og samtidig alvorlig roman som bekrefter
Slaughters store talent.»
Washington Post

"Slaughter har alltid visst hvordan hun skal skape spenning i sine fremragende krimromaner, men her overgår hun virkelig seg selv ...» Booklist

"Karin Slaughters romaner er alltid voldsomme og mørke, men aldri forutsigbare ... Men det er også mye varme i hennes beretninger. Hun står klippefast på offerets side, og klasseperspektivet er krystallklart."
Liza Marklund

”Slaughter kan være våre dagers beste kvinnelige spenningsforfatter.”
Library Journal

”Slaughter har alltid visst hvordan hun skal skape spenning i sine fantastiske krimromaner, men denne gangen har hun virkelig overgått seg selv… Hun avslører hjertet og sjelen til sine karakterer gjennom en nøye planlagt, nervepirrende historie.”
Booklist

Karin Slaughters thrillere er utgitt i 30 land !