Effekt - Falske smil & ekte ørefiker

en bok om kommunikasjon og teambygging

Bente-Marie Ihlen, Heidi Ihlen og Johann Olav Koss, 1997, Innbundet, Bokmål
299,–
Utsolgt, annen utgave skaffes.

Omtale

"Effekt" er en bok om kommunikasjon og om å få mennesker til å fungere sammen. Bente-Marie og Heidi Ihlen har mange års erfaring som psykologer, og Johann Olav Koss har jobbet med teoriene deres i praksis - blant annet på skøytebanen. Konseptet er forholdsvis enkelt: Der hvor to eller flere mennesker er samlet, utgjør disse menneskene et team. De har en gjensidig effekt på hverandre, enten de vil eller ikke. Men for å vite om din effekt er den samme som din intensjon, må du spørre dine omgivelser. Og for å vite hva du kan gjøre annerledes, må du spørre på nytt - du må ha mot til å være nysgjerrig og til å ta imot de opplevelser og oppfatninger de andre har. Hvis du vil at de skal forstå deg, ja, da må du fortelle dem hva dine behov er.

Nå er selvfølgelig ikke verden så enkel - derfor har Heidi og Bente-Marie tatt seg tid til å skrive en stor, grundig (men lettlest og underholdende) bok om dette. Johann bidrar med mange levende og slående eksempler fra sin karriere som sportsutøver.

"Effekt" kan leses blott til underholdning og som kilde til nyttige grep og tips - eller den kan danne grunnlag for en større prosess enten for et helt team eller bare for deg selv.