Skap italiensk stemning og lag verdens beste pizza hjemme på ditt eget kjøkken! Vardøen viser hvordan du lager den perfekte pizzadeigen og tomatsausen og gir deg oppskrifter på en rekke nydelige pizzaer – tradisjonelle pizzaer som Margherita, Napoletana, Calzone og Quattro stagioni, og mer overraskende varianter som Mikke Mus-pizza, frokostpizza og Pizza nutella. Jan Vardøen deler sine beste tips til steking av pizza, enten det er i vanlig ovn, vedfyt ovn eller i pizza gassovn!
Ekte italiensk pizza
Jan Vardøen, 2015, Innbundet, Bokmål
399,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
Omtale
Forfatter(e)
Jan Vardøen
Jan Vardøen er bartender, kokk, båtbygger, snekker, designer, skribent, musiker og gründer mm. Han er innehaver av bl.a. Bar Boca, Hotel Havana, kaffebaren Vespa, pizzarestauranten Paradiso og Night Hawk Diner på Grünerløkka i Oslo. Han driver også baren Smelteverket i den nye Mathallen i Oslo, med Norges lengste bardisk. Den kreative gründeren har mange jern i ilden og enda flere ideer i hodet. Han står bak en rekke boksuksesser, som Tøffe drinker, Tøff mat, Pizza Paradiso og Den store glemmeboka. Sistnevnte har han skrevet sammen med sin kone, Bianca Boege.
Mer om Jan Vardøen