En vinter i Willow Bay

Jenny Bayliss, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Gled deg til å bli inspirert og underholdt i den nye feelgoodromanen til Jenny Bayliss, EN VINTER I WILLOW BAY.

«Inspirerende om styrke, integritet og selvrespekt … Leserne kommer til å bli fortryllet.» PUBLISHERS WEEKLY

EN TID FOR NYE SJANSER

Annie Sharpes trenger en ny start. Barna er store, restauranten hennes klarer seg helt fint uten henne, og det tjueseks år lange ekteskapet har kommet til en udramatisk slutt. For første gang i sitt voksne liv er Annie fri til å gjøre hva hun vil.

Uten helt å vite hva hun begir seg ut på, påtar hun seg jobben som vaktmester i et historisk hjem i Willow Bay. Vel fremme, blir Annie umiddelbart begeistret for det sjarmerende huset, den forfriskende havbrisen og den lille landsbyens rike tradisjoner. Og naboene tar henne imot med åpne armer – alle bortsett fra John, nevøen til huseieren. Han har store planer for eiendommen, og de passer dårlig med Annies.

Da julen nærmer seg, stiger spenningene og tidevannet i Willow Bay, og Annies fremtid virker stadig mer usikker. Men med litt pågangsmot og feriemagi, ser det ut som den vanskeligste tiden i livet hennes blir en tid for nye sjanser.

«Nydelig historie …» BookPage
«Fantastisk underholdende ….» Minneapolis Star Tribune

«Gled deg ...» Library Journal