Engelsk-norsk juridisk ordbok

Sivil- og strafferett

Åge Lind, 2013, Heftet, Bokmål

Engelsk-norsk juridisk ordbok. Sivil- og strafferett legger vekt på å vise hvordan begrep brukes i setninger og i kombinasjon med andre ord. Dette gir en viktig støtte for leseren, siden juridisk språk, både på engelsk og norsk, består av en rekke faste uttrykk eller formuleringer. Boka er beregnet på oversettere, jurister, advokater og tolker.

639,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Engelsk-norsk juridisk ordbok. Sivil- og strafferett er beregnet på translatører, jurister, advokater, oversettere og tolker som har behov for å overføre juridisk terminologi mellom engelsk, amerikansk og norsk. Boken er også nyttig for alle som skal sette seg inn i juridisk dokumentasjon og litteratur på britisk-engelsk og amerikansk-engelsk.

Hovedtermene er definert på engelsk og norsk. Mange oppslagsord er også forklart ved hjelp av eksempler. Boken legger vekt på å vise hvordan begrepene brukes i setninger og i kombinasjon med andre ord. Dette gir en viktig støtte for leseren, siden juridisk språk, både på engelsk og norsk, består av en rekke faste uttrykk eller formuleringer.

Denne 3. utgaven er betydelig utvidet med de endringene som har funnet sted innen norsk, engelsk og anglo-amerikansk rett siden forrige utgave.