Hopp til hovedinnhold

Festdrakter du syr selv

Mønsterark. Alt om stoffer, søm og tilpasning. Gjenbrukstips

Lisbeth Bjørndal, 2023, Innbundet, Bokmål
420,–
Veil. pris479,–Du sparer59,–
Forventes i salg 20.02.2023
Forventes i salg 20.02.2023

Omtale

Egenkomponerte festdrakter av gjenbruksstoffer, staset opp med minnerike arvesmykker eller rariteter fra roteskuffen, er i skuddet. Se hvordan du kan forvandle klokkestrenger og broderte sofaputer, blondeduker, gardiner og sengetepper til drakter, skjorter og tilbehør som sier Fest for liten og for stor!

La deg inspirere av forfatterens fantasirikdom. Basert på to grunnmodeller viser designer Lisbeth Bjørndal deg åtte fullt utstyrte damedrakter med to typer skjorter og tilbehør, samt flere barnemodeller, som speiler fire temaer: Barokk, for den som elsker det overdådige. Tradisjon, for den som foretrekker det kjente. Budsjett, for den som legger sjela si i å gjøre drakten rimelig. Rocka, for den som går for festdrakt med full trøkk. Det er bare din egen fantasi som setter grenser for hvordan festdrakten du velger å sy, skal se ut!

Klipp stoffdelene etter bokas mønsterark i flere størrelser og la forfatteren lose deg gjennom arbeidsbeskrivelsene i tekst og bilder. Med praktisk informasjon om de fleste typer stoffer, og om hva du bør tenke på når det gjelder farger og sammensetninger, mål og tilpasning, stell og rengjøring.

Flere bøker av Lisbeth Bjørndal