Fisk er godt, sunt, lett, billig og enkelt å tilberede. Enten du er på jakt etter en rask middag etter jobben, tradisjonsrik mat med eksotisk vri til vennefesten, klassisk søndagsmiddag eller god julemat, finner du forslag i denne boken. Fristende vermutdampet torskefilet, fyldig ørretpaté med iskald hvitvin til eller søt appelsinmarinert kveite med mild, frisk løk er noen smakebiter av forfatterens oppkomme av nydelige forretter, salater, supper og hovedretter. De beste og uunnværlige klassiske sausene, en fyldig omtale av alle fiskeslag som er brukt i oppskriftene, og en instruktiv, illustrert rense- og kokeveiledning gjør boken suveren også for den fiskeglade nybegynner.
Fisk til hverdag og fest
Aase Strømstad, 2000, Innbundet, Bokmål
248,–
Tittelen finnes ikke lenger i sortimentet.
Omtale
Forfatter(e)
Aase Strømstad
Aase Strømstad er utdannet husstellærer, men har arbeidet i pressen det meste av sitt yrkesaktive liv. Hun var med på å starte matbladene Alt om Mat og Mat og drikke og var matfaglig medarbeider i disse bladene. Hun har vært fast matmedarbeider i KK, har arbeidet i annen ukepresse og har hatt egen matspalte i Dagbladet og Bergens Tidende. Aase Strømstad har skrevet en lang rekke kokebøker og har vært oversetter og redaktør for et hundretalls utenlandskproduserte kokebøker. Hun formidler også sin kunnskap om mat og matkultur gjennom foredrag i ulike fora. For sin innsats på feltet mat og matkultur har hun fått flere priser, bl.a. Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris.
Mer om Aase Strømstad