Forunderlige øyeblikk av Inge Eidsvåg (Ebok)

Forunderlige øyeblikk

Inge Eidsvåg, 2010, Ebok, Bokmål, EPUB
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Livet består av øyeblikk, ett og ett. De fleste glemmes, men noen forblir i sinnet som en sødme eller uro. De ber om ord og tankens lys.

Høsten 2003 hadde Inge Eidsvåg vært kåsør i NRK i 25 år. I løpet av disse årene har han delt mange øyeblikk – og tanker – med sine lyttere. Til jubileet bearbeidet han et utvalg tekster som fortjener en lengre varighet enn den muntlige kåseriformen. Kloke ord til ettertanke og glede for hans trofaste, store publikum.

I Forunderlige øyeblikk har han gjort et kresent utvalg av sine refleksjoner, redigert, pusset og utvidet. Det er ordbilder til forundring og ettertanke, formidlet med klokskap og varm humor. Han skriver om Astrid og sommerfuglene, kveldsgrauten på Naustbakken, Hamsun og Mykle, de lyriske fattighus, vekkelsens vinder, poesien i et økseskaft, den doble dagen – og mye, mye mer.

Inge Eidsvågs tankeverden rommer stor kunnskap og et vidt spekter av temaer.
Hans tekster har med denne boka fått et fortjent liv utover det muntlige og flyktige, til berikelse og glede for enhver som vil følge ham på ferden.