Hopp til hovedinnhold

Haimennesket

K2 og Patricia 6

Hans Olav Lahlum, 2015, Innbundet, Bokmål
399,–
Tittelen finnes ikke lenger i sortimentet.

Andre formater

Omtale

K2 og Patricia er nettopp blitt kjærester når denne romanen starter en sommerdag i 1972. K2 er blitt invitert til en hyggelig helg på et vakkert beliggende sørlandshotell. Hotellet viser seg å ligge på en øy og er dårlig tilpasset rullestolbrukere. Likevel blir Patricia med på det som skal vise seg å bli en alt annet enn avslappende helgeutflukt.

For nøyaktig ti år siden ble en liten guttebaby funnet ihjelslått i sin vugge på hotellet. Guttens to 16 år gamle søstre skulle passe på ham. Begge sverger på at de ikke har noe med barnedrapet å gjøre. Likevel forsvant den ene av tvillingsøstrene sporløst like etter at udåden blir oppdaget. Barnets mor begikk selvmord kort tid etter.

Nesten alle de gjenlevende gjestene fra den grufulle helgen er samlet på hotellet nå, og direktørens plan viser seg å være at K2 skal oppklare mysteriet. Spenningen stiger ytterligere når det viser seg at det i tillegg til de ni kjente beboerne på hotellet også befinner seg en lyssky tiende person der. Den går også for K2 og Patricia over i akutt frykt for eget liv når en av de tilstedeværende blir funnet skutt, samtidig som et uvær fører til strømbrudd.

Haimennesket er en ny klassisk og Agatha Christie-inspirert krimroman i den populære og kritikerroste serien med K2 og Patricia. Med handlingen konsentrert innenfor 48 timer er den samtidig en uvanlig intens spenningsroman.

Flere bøker av Hans Olav Lahlum

Sneen var ren

Sneen var ren

Engly Martinsen

Hans Olav Lahlum

Innbundet
399,–
Sporvekslingsmordet

Sporvekslingsmordet

K2 og Patricia

Hans Olav Lahlum

Innbundet
399,–
Svanemordet

Svanemordet

K2 og Patricia

Hans Olav Lahlum

Innbundet
379,–